Waarom Kelkoo?

Kelkoo is de grootste winkel zoekmachine ter wereld met in Nederland alleen al meer 2.5 miljoen unieke bezoekers per maand. Op dit moment profiteren meer dan 800 online winkels in Nederland van een opname op Kelkoo.

 

Volledige opname op Kelkoo

Complete opname van uw productaanbod houdt in dat uw producten in zowel de categorie search als in de algemene product search te vinden zijn.

Alleen als een gebruiker naar uw site doorklikt worden kosten doorberekend. Elke categorie heeft verschillende minimumprijzen voor een klik. De prijs per klik en de doorklik-ratio bepalen hoe prominent uw producten worden getoond. Uw aanbod zal prominenter verschijnen afhankelijk van hoe populair het is en de prijs die u betaalt. Sommige van onze grootste klanten begonnen met een heel klein budget. Wij vertrouwen erop dat u zult merken dat Kelkoo ook voor uw online verkopen verschil kan uitmaken.

 

Wat zijn de voorwaarden voor een volledige opname?

Klik hier om de voorwaarden voor productopname te bekijken.

 

Technische specificaties volledige opname

Vind hier een uitgebreide beschrijving en uitleg van een aan te leveren productbestand.

Informatie aanvragen over een volledige opname van uw producten

U kunt hier informatie aanvragen over opname van uw producten. Let op! Gratis opname is niet meer mogelijk.

 

Internationale opname

Kelkoo is actief in 10 landen en helpt meer dan 30 miljoen consumenten per maand bij het vinden van producten en winkels. Klik hier voor informatie over een internationale opname.